



8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 8 Nov 24

# **CONFERENCE PROGRAM**

## Theme: Harmony for Longevity

		DAY 1: FRIDAY 8 <sup>™</sup> NOV	MBER 2024		
TIME		LONDON ROOM	CHINA & JAPAN ROOM		
13:00 – 14:20	Kick off: TAVI	EN	Kick off: Ballo	on pulmonary angioplasty (BPA)	
	Moderator: An	uruck Jeamanukoolkit	Moderator: Bu	rabha Pussadhamma	
	13:00 – 13:05: 13:05 – 13:25:	Welcome and session objectives (5 min) Candidate for TAVI and THV selection for each patient, <i>Kid Bhumimuang</i> (20 min)	13:00 – 13:05: 13:05 – 13:25:	Welcome and session objectives (5 min) Pathogenesis, diagnosis, and treatment of CTEPH, Pattarin Pirompanich (20 min)	
	13:25 – 13:55:	Step by step TAVI for beginner (Live in the box), Anuruck Jeamanukoolkit (30 min)	13:25 – 13:35:	<b>Pulmonary arterial anatomy</b> , Burabha Pussadhamma (10 min)	
	13:55 – 14:15:	Complications that may occur during the TAVI procedure and solution techniques, Anuruck Jeamanukoolkit (20 min)	13:35 – 14:00: 14:00 – 14:15: 14:15 – 14:20:	BPA in CTEPH, Burabha Pussadhamma (25 min) Q & A (15 min) Closing (5 min)	
	14:15 – 14:20:		14.10 14.20.		
14:20 – 14:35	Coffee Break				
14:35 – 16:00	Kick off: Multir	modality imaging for structural intervention	Kick off: CT gu	ided PCI	
	Moderator: Na	rathip Chunhamaneewat	Moderator: Mu	ienpetch Muenkaew	
	14:35 – 14:40: 14:40 – 15:05: 15:05 – 15:30:	Welcome and session objectives (5 min) Imaging role in TAVI, Danon Kaewkes (25 min) Imaging for MV intervention, Narathip	14:35 – 14:40: 14:40 – 14:50:	Welcome and session objectives (5 min) CT guided PCI: an overview, Muenpetch Muenkaew(10 min)	
		Chunhamaneewat (25 min)	14:50 – 15:05:	CCTA basics: protocols, post-processing, and	
	15:30 – 15:55: 15:55 – 16:00:	Imaging for other structural heart intervention (LAAO, PVL closure), <i>Tawai Ngernsritrakul</i> (25 min) Q & A (5 min)	15.05: - 15:20:	interpretation, <i>Kan Witoonchart</i> (15 min) CT based coronary physiology, <i>Pannipa</i> Suwannasom (15 min)	
	15.55 - 16.00.		15:20 - 15:40:	CT for planning and guiding of complex and CTO PCI, Patrick Siegrist (20 min)	
			15:40 – 15:55:	Case presentation and discussion, Youssef Abdelwahed (15 min)	
			15:55 – 16:00:	<b>Q &amp; A</b> (5 min)	
16:00 – 17:25		ellow abstract competition entation, 6 min for Q&A)		ful non-coronary intervention	
	Moderator: Supawat Ratanapo		16:00 – 16:05:	Welcome and session objectives (5 min)	
	-	: Siegrist, Kwan Seung Lee, J R Exequiel Pineda, Inasom, Ply Chichareon	16:05 – 16:30:	Catheter-based interventions for SVC syndrome, Thosaphol Limpijankit (25 min)	
	16:00 – 16:05: 16:05 – 16:20:	Welcome and session objectives (5 min) Abstract 1: Correlation of high-sensitivity-	16:30 – 16:55:	Recanalization for AV access failure, Chaiyasit Wongvipaporn (25 min)	
		cardiac troponin I vs. high-sensitivity-cardiac troponin T for diagnosis of periprocedural myocardial injury, Premanan Manoret (15 min)	16:55 – 17:20:	Bronchial artery embolization: Life-saving intervention for pulmorrhage hemorrhage, Non Izham Bin Aziz (25 min)	
	16:20 – 16:35:	Abstract 2: Outcomes in non-valvular atrial fibrillation patients using left atrial appendage occluder in King Chulalongkorn Memorial	17:20 – 17:25:	<b>Q &amp; A</b> (5 min)	
	16:35 – 16:50:	Hospital, Apichai Marsukjai (15 min) Abstract 3: The effect of withholding versus			
		continuing SGLT2 inhibitors in patients undergoing coronary angiography, A randomized controlled trial (BELIEVE Trial), Theera Phatikraisri			
		(15 min)			

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

				As of 8 Nov 24
		DAY 1: FRIDAY 8 <sup>™</sup> NOVI	EMBER 2024	
TIME		LONDON ROOM		CHINA & JAPAN ROOM
	16:50 - 17:05: 17:05 - 17:20:	Abstract 4: A novel femoral artery compression device compared with manual compression for hemostasis after femoral artery access in coronary artery catheterizations, <i>Sathienwit</i> <i>Rowsathien</i> (15 min) Abstract 5: Impact of cardiac output improvement on clinical outcomes after		
	17:20 – 17:25:	transcatheter edge-to-edge repair for severe mitral regurgitation, <i>Kantasit Wisanuvej</i> (15 min) <b>Conclusion and announcement of the winner</b> (5 min)		
17:20 – 18:20	Dinner sympos (Thailand) Ltd.	inner symposium supported by Boston Scientific Thailand) Ltd. Opjic: Thailand's IVUS rising stars		sium supported by Medtronic (Thailand) Ltd.
	Topic: Thailand			h Onyx Frontier
	Judges: Lu Tse-	nnipa Suwannasom Min, Shoichi Kuramitsu, Muenpetch Muenkaew, namaneewat, Pannipa Suwannasom		vit Pienvichit k Kanoksilp, Nattawut Wongpraparut, Bancha Worawut Tassanawiwat, Chaiyasith Wongvipaporn
	17:20 – 17:23: 17:23 – 17:32: 17:32 – 17:41:	Welcome and session objectives (3 min) Case presenter 1, Pirathut Rojanapanthu (9 min) Case presenter 2, Patchara Kochaiypatana (9 min)	17:20 - 17:25:	Greeting & Opening Why new features of Onyx Frontier is good choice for LM bifurcation patient, <i>Pavit</i> <i>Pienvichit</i> (5 min)
	17:41 – 17:50: 17:50 – 17:59:	<b>Case presenter 3,</b> <i>Chayakorn Udomchanya</i> (9 min) <b>Case presenter 4,</b> <i>Piyoros Lertsanguansinchai</i>	17:25 – 17:50:	Bifurcation showcase I: Key feature changes: dual flex balloon & delivery system, Wirash Kehasukcharoen (25 min)
	17:59 – 18:08: 18:08 – 18:17:	(9 min) Case presenter 5, Sivayos Deetes (9 min) Case presenter 6, Wittawat Wattanasiriporn (9 min)	17:50 – 18:15: 18:15 – 18:20:	Bifurcation showcase II: Clinical data: EBC main & Rolex & KISS trials, <i>Nattawut</i> <i>Wongpraparut</i> (25 min) Discussion with Q & A (5 min)
	18:17 – 18:20:	<b>Q &amp; A</b> (3 min)		
18:30 – 19:30	Nurse and allie	ed club brainstorm		

TIME		LIVE ARENA (CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM CRYSTAL HALL A)		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)
08:30 – 10:00	Wiwat Kanjana Panelists: Wo Suwatchai Pou Chotivanawan Phaisitkriengk Live 1: Siriraj unrestricted e	Vasan Udayachalerm,	management: the wall Moderators: W Noppadol Char Panelists: Cha Wichai Jiraroj-U	iyasith Wongvipaporn,	Co., Ltd. (12 min presentati Moderators: Th Siriporn Athisak Judge: Nor Izhar Stoyanov, Vorar	rrestricted ht from Asahi Intecc on, 8 min discussion) amarath Chantadansuwar

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

#### As of 8 Nov 24

TIME						
	LIVE AR					CTIVE CASE CHAMBER
	(CRYSTAL I			CRYSTAL HALL A)	(L	ONDON ROOM)
	intravas with ang	Pengchata stration of cular ultrasound siographic : Thitima Limjaroen	08:55 - 09:10: 09:10 - 09:30:	Integrating imaging for calcium modification, <i>Pisit Hutayanon</i> (15 min) Therapeutic challenges for PCI of calcified	08:55 - 09:15:	showdown, Thanawat Thammachart (12 min) Discussion (8 min) Case 2: Hidden in plain sight, Prichapol
	Live 2: Ramathibodi Hosp unrestricted educational g Edwards Lifesciences (The Case: Structur	<b>pital</b> supported by grant from ailand) Ltd.	09:30 - 09:50:	nodules, Anek Kanoksilp (20 min) Complication management in calcified coronary lesions, Wirash	09:15 - 09:35:	Thantassanee (12 min) Discussion (8 min) Case 3: A challenging case for correct slow flow to LAD and LCX,
	Chandav Imaging interpreter: Tawa Mini-lecture: Optimizi		09:50 – 09:55:	Kehasukcharoen (20 min) <b>Q &amp; A</b> (5 min)	09:35 – 09:55:	Pimpan Phetto (12 min) Discussion (8 min) Case 4: Challenging situation of poor devic delivery, Dussadee
	of comp Kid Bhun	<b>lete heart block?,</b> nimuang			09:55 – 10:00:	Seanglaw (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5min)
0:00 - 10:20	Coffee break					
11:00 - 12:30	Tada Chakorn Lecture: What is best for longLive transmission sessionModerators: Wacin Buddhari,Piyanart PreeyanontPanelists: Nikolay Stoyanov, SirichaiCheewatanakornkul, WorawutRoongsangmanoon, Vorarit Lertsuwunseri,Danon Kaewkes, Piyoros		Symposium: C	Hout (20 min) IAT x SCAI: Future Ventional cardiology		case supported by
			<b>Moderators</b> : K Muenkaew, Sup	wan Seung Lee, Muenpetch bawat Ratanapo	B. Braun (Thailai (12 min presentation	nd) Ltd on, 8 min discussion)
				Eeckhout, J R Exequiel at Aramsareewong, Anuruck	Noppadol Cham Panelists: Thun	
			Jeannanukoolki	t	Votsawee Chote	
				Welcome and session objectives (5 min) Simulation for the future		echuang, Kamonrat aisiri Wanlapakorn, kornkul
	Danon Kaewkes, Piyoros Lertsanguansinchai Live 3: Siriraj Hospital su unrestricted educational g Medical Ltd.	pported by grant from Abbott	11:00 – 11:05:	Welcome and session objectives (5 min)	Thongplung, Cha	echuang, Kamonrat aisiri Wanlapakorn, kornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced
	Danon Kaewkes, Piyoros Lertsanguansinchai Live 3: Siriraj Hospital su unrestricted educational g Medical Ltd. Case: Coronar Operator: Nattawu	pported by grant from Abbott <b>y</b> t Wongpraparut, anchavinnin	11:00 – 11:05:	Welcome and session objectives (5 min) Simulation for the future of interventional cardiology education, J R Exequiel Pineda (35 min)	Thongplung, Cha Oraphan Larpnik 11:00 – 11:05:	echuang, Kamonrat aisiri Wanlapakorn, kornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for small calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 m
	Danon Kaewkes, Piyoros Lertsanguansinchai	pported by grant from Abbott <b>y</b> t Wongpraparut, anchavinnin nipa Suwannasom <b>y microvascular</b> <b>tion treatment,</b>	11:00 – 11:05: 11:05 – 11:45:	Welcome and session objectives (5 min) Simulation for the future of interventional cardiology education, <i>J R</i> <i>Exequiel Pineda</i> (35 min) Q&A (5 min) Role of artificial intelligence in interventional cardiology, <i>Kwan Seung Lee</i> (35 min) Q&A (5 min)	Thongplung, Cha Oraphan Larpnik 11:00 – 11:05:	Achuang, Kamonrat aisiri Wanlapakorn, kornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for sma calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 m Discussion (8 min) Case 2: Problem outside the heart, Choutchung Tinakorn Na Ayudhya (12 min)
	Danon Kaewkes, Piyoros Lertsanguansinchai	pported by grant from Abbott <b>Y</b> t Wongpraparut, anchavinnin nipa Suwannasom <b>y microvascular</b> <b>tion treatment,</b> t ngmanoon <b>pital</b> supported by grant from	11:00 – 11:05: 11:05 – 11:45: 11:45 – 12:25	Welcome and session objectives (5 min) Simulation for the future of interventional cardiology education, <i>J R</i> <i>Exequiel Pineda</i> (35 min) Q&A (5 min) Role of artificial intelligence in interventional cardiology, <i>Kwan Seung Lee</i> (35 min) Q&A (5 min) Wrap-up and take-home	Thongplung, Cha Oraphan Larpnik 11:00 – 11:05: 11:05 – 11:25:	Achuang, Kamonrat aisiri Wanlapakorn, kornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for small calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 mi Discussion (8 min) Case 2: Problem outside the heart, Choutchung Tinakorn

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 8 Nov 24

		LIVE ARENA		DIDACTIC FORUM	INTERA	CTIVE CASE CHAMBER	
TIME	(CRYSTAL HALL B)			CRYSTAL HALL A)	(LONDON ROOM)		
		reter: Tawai Ngernsritrakul Optimizing TAVI outcome: Balloon expandable VS self-expandable valve-in- valve TAVI, Sirichai Cheewatanakornkul			12:05 - 12:25: 12:25 - 12:30:	Case 4: A cat has nine lives, <i>Thanawat Suesa</i> (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5 min)	
2:30 – 13:15	Otsuka Pharma	ium supported by Thai en ceutical Co., Ltd.	Novartis (Thaila	ium Supported by			
	Firehawk Liber quality strateg	ty in clinical practice as a y & Vitaflow Liberty delivers rient outcomes	transforming to management Moderator: Wa	<b>he future of lipid</b> Icin Buddhari			
	Jeamanukoolkit <b>Panelists:</b> Wai	nek Kanoksilp, Anuruck : Kin Chi, Sirichai rnkul, Danon Kaewkes	<b>Speakers:</b> Kriss Senthong 12:30 – 12:35:	sada Meemook, Vichai Introduction to lipid management in ASCVD, Wacin Buddhari (5 min)			
	12:30 - 12:45:	Firehawk Liberty in real world & case sharing, Candy Ming-yan Cheuk (15 min)	12:35 – 12:45:	Optimizing lipid management: the 'earlier, lower, and longer' approach, Vichai Senthong (10 min)			
	12:45 – 12:50: 12:50 – 13:00:	Discussion (5 min) Vitaflow Liberty & new evidence, Anuruck Jeamanukoolkit (10 min)	12:45 - 13:05:	Is inclisiran the right choice for your patients?, Krissada Meemook (20 min)			
	13:00 – 13:10: 13:10 – 13:15:	Vitaflow Liberty in severe calcific aortic stenosis, <i>Kid Bhumimuang</i> (10 min) Discussion (5 min)	13:05 – 13:15: 13:15:	Panel discussion (10 min) Closing remarks, Wacin Buddhari			
:15 - 14:00	Lunch Sympos Medical	ium supported by APT	Lunch Sympos Terumo (Thailar	ium supported by nd) Co., Ltd			
	<u>Topic:</u> Bridging in complex PC	the gap: Sharing expertise cases		<b>bifurcation in HBR patient</b> rash Kehasukcharoen			
		san Udayachalerm do Estacio, Anuchit	13:15 – 13:35:	Does HBR patient should really change your stent choice?, Pannipa			
	13:15 - 13:20: 13:20 - 13:35:	Diverse applications of extension catheters in complex lesion, <i>Bin Zhang</i> (15 min)	13:35 – 13:55:	Suwannasom (20 min) Ten commandments in bifurcation to send back your patients safe home, Purich Surunchupakorn (20 min)			
		Team up CTO toolbox: better together, Krissada Meemook (10 min)	13:55 – 14:00:	(20 min) <b>Q&amp;A</b> (5 min)			
	13:45 – 13:55:	A long way to go with tortuosity: Case sharing, Tse-Wei Chen (10 min)					
		Q & A and closing (5 min)					

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

		DA	Y 2: SATURDAY	9 <sup>™</sup> NOVEMBER 2024		
TIME	LIVE ARENA			DIDACTIC FORUM		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)
I:00 – 15:30	Live transmiss Moderators: Ta Aramsareewon Panelists: Wat Tasalak Thongh Bhumimuang, S Surunchupakon Live 5: Siriraj H unrestricted ed Edwards Lifesc Case: Operator: Imaging interp Mini-lecture: Live 6: Ramath unrestricted ed Medical Ltd. Case: Operators:	anyarat g, Anuruck Jeamanukoolkit tanaphol Phipathananunth, tong, Siriporn Athisakul, Kid Supawat Ratanapo, Purich m <b>lospital</b> supported by ucational grant from iences (Thailand) Ltd. <b>Structural: TAVI</b> Nattawut Wongpraparut, Narathip Chunhamaneewat	Symposium: C best strategies Moderators: W Kanoksilp Panelists: Lu T	Vasan Udayachalerm, Anek Tse-Min, Lim Soo Tiek, Patrick betch Muenkaew Welcome and session objectives (5 min) How to do CTO PCI effiently, <i>Bin Zhang</i> (20 min) Tips & tricks for ipsilateral retrograde approach, Takeshi Niizaki (20 min) Investment procedure: what, why, when, how?, Wirash Kehasukcharoen (20 min)	International ca supported by un educational grai Innovations Co., (12 min presentati Moderators: Wa Hutayanon, Judge: Ronaldo	ase competition prestricted nt from SMT/Vascular , Ltd on, 8 min discussion) acin Buddhari, Pisit Estacio, Julien Adjedj, pok, Makha Vipanurat,
5:30 – 16:00	Coffee break					
<del>6:00 - 17:30</del>	Juenwanpen Panelists: Tuar	ed healthcare	CIAT General /	Assembly		

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

16:20 – 16:40:

Cardiogenic shock and mechanical support, Krittaporn Pumchand

(20 min)

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com







8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand



As of 8 Nov 24

	DAY 2: SATURDAY 9 <sup>TH</sup> NOVEMBER 2024									
TIME	(	LIVE ARENA CRYSTAL HALL B)	DIDACTIC FORUM (CRYSTAL HALL A)	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)						
	16:40 – 17:00: 17:00 – 17:30:	Radiation safety, Chorchana Wichian (20 min) Summary and quiz								
17:30 – 17:40	Best attendee	(30 min) (Day 1) awards								

	DAY 2: SATURDAY 9 <sup>™</sup> NOVEMBER 2024						
TIME	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)	TRAINING VILLAGE 1-2 (CHINA & JAPAN ROOM)					
17:40 – 18:30	Dinner symposium supported by GE Healthcare Pte Ltd Topic: The sharing of experience with complex high risk intervention procedures& management of patients in Malaysia Moderator: Narathip Chunhamaneewat Speaker: Muhamad Ali Bin SK Abdul Kader	Dinner symposium supported by Nova Health Technologies         Co., Ltd.         Topic: Beyond the data: A deep dive into the landmark MyVal trial         - transforming practices, touching lives         Moderator: Pavit Pienvichit         Panelists: Nattawut Wongpraparut, Worawut Tassanawiwat,         Mann Chandavimol, Sirichai Cheewatanakornkul         Speaker: Ignacio J Amat-Santos					

	DAY 2: SATURDAY 9 <sup>TH</sup> NOVEMBER 2024						
TIME	TRAINING VILLAGE 1 (CHINA ROOM)	TRAINING VILLAGE 2 (JAPAN ROOM)					
9:00 – 12:00	Boston Scientific (Thailand) Ltd.	Biosensors Interventional Technologies Pte. Ltd.					
	<u>Topic:</u> IVUS 123: simplifying workflow with algorithmic approach to intravascular imaging	<u>Topic:</u> FFR/cRR measurement system by pressure microcatheter					
	Speakers: Shoichi Kuramitsu, Anuchit Wongphen	Speakers: Sakolwat Montrivadet					
13:30 – 16:30	B. Braun (Thailand) Ltd.	Biosensors Interventional Technologies Pte. Ltd.					
	Topic: Simplify lesion preparation ideal for ISR	Topic: PCI optimization with new generation of IVUS					
	Speaker: Business internal	Speakers: Fabio Wu					

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

#### As of 8 Nov 24

Moderators: Lim Soo Tiek, Mann Chandavimol       disease: Mending a broken heart without sugery       supported by unrestricted educational grant from Asahi Intec C.O., Ltd.         Panelists: Lu Tse-Min, Julien Adjedj, Jayakhanthan Kolanthaivelu, Khachol Sriyayang, Supawat Ratanapo, Sakolwat Montrivadet       Moderators: Nattawut Wongpraparut, Pavi Panelists: Tasalak Thonghong, Tawai Ngernsritrakul, Danon Kaewkes, Thinnakrit Supported by unrestricted educational grant from Boston Scientific (Thailand) Ltd.       Moderators: Prajongjit Chamsaard, Wiwun Tungsubutra         Case:       Coronary Operators:       Muenpatch Muenkaew, Kid Buhmimuang fron DGS treatment, Jayakhanthan Kolanthaivelu       08:30 – 08:35:       Welcome and session objectives (5 min)       08:30 – 08:35:       Welcome and session objectives (5 min)         08:30 – 08:30:       Coronary Operators:       Moderators: Sinichi (Thailand) Co., Ltd.       Welcome and session objectives (5 min)       08:30 – 08:35:       Welcome and session objectives (5 min)         08:30 – 08:30:       Coronary Operators:       Moderators: Sinichai Chanthaivelu       Sinichai (10 min)       08:35 – 08:15:       Case 1: Fighting with my back against the wall, Songkeat Yotteerug (12 min) Discussion (8 min)         Uive 8: Chulalongkorn Hospital supported by unrestricted educational grant from Biotronik (Thailand) Co., Ltd.       09:00 – 09:05:       Discussion (5 min) 09:05 – 09:20:       09:00 – 09:05:       Os:15 – 09:15       Case 2: In the midst of empty space ( <b>E</b> ), Joonsoo Chin (12 min) Discussion (8 min)       09:15 – 09:35:       Case 3: Withempty Witawin			D	AY 3: SUNDAY 1	0 <sup>TH</sup> NOVEMBER 2024		
Moderators: Lim Soo Tiek, Mann Chandavimol       disease: Mending a broken heart without surgery       supported by unrestricted educational grant from Asahi Intecc Co., Ltd.         Panelists: Lu Tse-Min, Julien Adjedi, Jayakhanthan Kolanthaivelu, Khachol Srivayang, Supawat Ratanapo, Sakolwat Montrivade       Moderators: Nattawut Wongpraparut, Pavit Pienvichit       Moderators: Prajongjit Chamsaard, Wiwun Tungsubutra         Live 7: Thammasat University Hospital supported by unrestricted educational grant from Boston Scientific (Thailand) Ltd.       Moderators: Vrajongjit Chamsaard, Wiwun Tungsubutra         Case:       Coronary Operators:       Muenpetch Muenkaew, Kid Bhuminuang       Bistonink Umantsu Mini-lecture:       Moderators: Prajongjit Chamsaard, Wiwun Tungsubutra         Mini-lecture:       Moderators: Coronary Operators:       Coronary Moderators: Coronary Operators:       Velcome and session objectives (5 min)       08:30 – 08:35:       Welcome and session objectives (1 min)         08:50 – 09:00:       Case Scharing: Overcoming difficut access with BEV and SEV case scenarios, Sirichai Chawatangarand Biotronik (Thailand) Co., Ltd.       08:50 – 09:00:       Case Scharing: Overcoming difficut access with BEV and SEV case scenarios, Sirichai Chewatanakornkul (10 min)       09:15 – 09:35       Case 3: Clash with the closure, Fire Eeckhout (15 min)         Operator:       The advatage and application of dual lumen       09:20 – 09:33       Discurstion of dual lumen       09:20 – 09:33       Current role of mittal vitawain	TIME	(					
Adjedj     (15 min)     Discussion (8 min)       09:35 - 09:50:     Current role of LAA     09:35 - 09:55:     Case 4: A challenging       occlusion, Chanikarn     long segment chronic		Live transmiss Moderators: Li Chandavimol Panelists: Lu T Jayakhanthan K Khachol Sriyay Sakolwat Mont Live 7: Thamm supported by u from Boston Sc Case: Operators: Imaging interp Mini-lecture: Live 8: Chulado by unrestricted Biotronik (Thail Case: Operator: Imaging interp	CRYSTAL HALL B)  ioion session  m Soo Tiek, Mann  See-Min, Julien Adjedj, Colanthaivelu, ang, Supawat Ratanapo, rivadet  asat University Hospital nrestricted educational grant cientific (Thailand) Ltd.  Coronary  Muenpetch Muenkaew, Kid Bhumimuang reter: Shoichi Kuramitsu Modern PCI approaches for DCB treatment, Jayakhanthan Kolanthaivelu  ongkorn Hospital supported educational grant from and) Co., Ltd.  Coronary Wasan Udayachalerm, Chaisiri Wanlapakorn reter: Thitima Limjaroen The advantage and application of dual lumen microcatheter, Julien	( Symposium: S disease: Mend without surger Moderators: N: Pienvichit Panelists: Tasa Ngernsritrakul, Sasiprapha 08:30 – 08:35: 08:35 – 08:50: 08:50 – 09:00: 09:00 – 09:05: 09:05 – 09:20: 09:20 – 09:35:	CRYSTAL HALL A) tructural heart ing a broken heart y attawut Wongpraparut, Pavit alak Thonghong, Tawai Danon Kaewkes, Thinnakrit Welcome and session objectives (5 min) Coronary access after TAVI: The need and predictors of unsuccessful access, Narathip Chunhamaneewat (15 min) Case Sharing: Overcoming difficult access with BEV and SEV case scenarios, Sirichai Cheewatanakornkul (10 min) Discussion (5 min) Practical tips & tricks for paravalvular leak closure, Eric Eeckhout (15 min) Current role of mitral TEER, Krissada Meemook (15 min) Current role of LAA occlusion, Chanikarn	(L Fellow best case supported by uni- educational gran Ltd. (12 min presentation Moderators: Pra Judge: Candy Mi Viroon Likhitlertu Phangmuangdee Tachasakunjaroe 08:30 – 08:35: 08:35 – 08:55: 08:55 – 09:15 09:15 – 09:35	NDON ROOM) e competition restricted t from Asahi Intecc Co., an, 8 min discussion) jongjit Chamsaard, Wiwun ng-Yan Cheuk, Setthy Teng, um, Thipakorn a, Sukhum en Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Fighting with my back against the wall, Songkeat Yodteerug (12 min) Discussion (8 min) Case 2: In the midst of empty space (空白), Joonsoo Chin (12 min) Discussion (8 min) Case 3: Clash with the clot: A battle with death, defying death with va-ecmo and endovascular heroics, Wittawin Wangpermpoon (12 min) Discussion (8 min) Case 4: A challenging long segment chronic
Adjedj         (15 min)           09:35 - 09:50:         Current role of LAA         09:35 -	10:00 – 10:30	Coffee break	•		Current role of LAA occlusion, Chanikarn Kanaderm (15 min)	09:35 - 09:55 -	

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

#### As of 8 Nov 24

		D	AY 3: SUNDAY 1	0 <sup>™</sup> NOVEMBER 2024		As of 8 Nov 24
TIME	(1	LIVE ARENA CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM CRYSTAL HALL A)		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)
10:30 – 12:00	Narathip Chunh <b>Panelists:</b> Chie Ngamjanyaporr Anuchit Wongp	ongsak Kiatchoosakun namaneewat eko Itamoto, Pornchai n, Noppadol Chamnarnphol ,	and physiology routines Moderators: N Pannipa Suwan Panelists: Julie	en Adjedj, Thamarath ran, Ply Chichareon,	unrestricted edu B. Braun (Thailar (12 min presentation <b>Moderators:</b> Suu Tansuphaswadik <b>Panelists</b> : Krissa Suttipongkeat, K	on, 8 min discussion) daratana kul, Bancha Sookananchai ada Meemook, Sarunyoo avint
	supported by un from Biotronik ( Case: Operator: Imaging interpo- Mini-lecture: Live 10: Centra Thailand suppo- educational gra Interventional T Case: Operator:	Chest Institute of Thailand mestricited educational grant Thailand) Co., Ltd. Coronary Anek Kanoksilp reter: Supachai Rojkajornnaphalai A state of art in complex PCI with ultrathin struts DES: Thanawat Suesat Chest Institute of orted by unrestricted nt from Biosensors fechnologies Pte. Ltd. Coronary Anuruck Jeamanukoolkit reter: Atthaphon Phaisitkriengkrai Update on the use of Limus family drug-coated balloon, Purich Surunchupakorn	10:30 - 10:35 10:35 - 11:00: 11:00 - 11:20: 11:20 - 11:35 11:35 - 11:50:	Welcome and session objectives (5 min) Vulnerable plaque debate: How to deal with the lesion Med pro, Ply Chichareon (10 min) PCI pro, Thinnakrit Sasiprapha (10 min) Vote & discussion (5 min) Intracoronary imaging in uncommon cases (plaque erosion, SCAD, INOCA, MINOCA), Pannipa Suwannasom (20 min) Coronary physiology in daily practice: the update application, Pannipa Suwannasom (15 min) Angiography FFR: the benefit and pitfall compared with invasive FFR, Julien Adjedj (15 min)	Montrivade, Ploy 10:30 – 10:35: 10:35 – 10:55: 10:55 – 11:15: 11:15 – 11:35: 11:35 – 11:55: 11:55 – 12:00:	ermroj, Sakolwat Pengchata Welcome and session objectives (5 min) Case 1: O - I - D triple kissing, Archan Jaspattanananon (12 min) Discussion (8 min) Case 2: Make it (not to) simple, Chayakorn Udomchanya (12 min) Discussion (8 min) Case 3: Even homer nods, Tanit Layangkool (12 min) Discussion (8 min) Case 4: To faced with 3 evils at the same times, Wongwaris Aphijirawat (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5 min)
12:00 – 12:45	Philips (Thailan Topic: The imp contrast PCI to based approac Moderator: Nat	ortance of ultra-low bols and techniques: Case- shes in complex lesions ttawut Wongpraparut adol Chamnarnphol Opening ULCPCI application beyond CKD Tips and tricks in ULCPCI, Nattawut Wongpraparut (10 min)	Daiichi Sankyo Topic: Bemper strategy to tak Moderator: Wa	<b>loic acid: the NEXt add-on</b> <b>e back LDL-C control</b> acin Buddhari ek Connolly, Narathip		
	12:10 - 12:25:	Case presentation1: , Pannipa Suwannasom (10 min) Discussion (5 min)				

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand



DAY 3: SUNDAY 10 <sup>™</sup> NOVEMBER 2024							
TIME	(1	LIVE ARENA CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM CRYSTAL HALL A)		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)	
	12:25 - 12:40: 12:40 - 12:45	Case presentation2: Nattawut Wongpraparut (10 min) Discussion (5 min) Q & A and Closing (5 min)					
2:45 – 13:30	Lunch Sympos Amgen (Thailan	ium supported by	Lunch Sympos Siemens Health	ium supported by			
	Topic: PCSK9 r EARLY implem Moderator: Wa		-	f cardiac care: Next-gen lab and photon counting			
	12:45 - 13:00 13:00 - 13:15: 13:15 - 13:30:	What is the benefit of starting earlier?, Nattawut Wongpraparut (15 min) What about lonf term prevention?, Prin Vathesatogkit (15 min) Putting learnings into	Speakers: Erw. Simoon (15 min	<i>in Mulia</i> (30 min), <i>Tanat</i> )			
3:30 – 15:00	practice, All (15 min)         Live transmission session         Moderators: Nattawut         Wongpraparut, Mann Chandavimol         Panelists: Pavit Pienvichit, Sirichai		Symposium: Bifurcation, left main, and multivessel disease: Sharing practices across different countries Moderators: Anek Kanoksilp, Piyanart		knowledge and by unrestricted e	Expert case sharing: Bridging knowledge and practice supported by unrestricted educational grant from SMT/Vascular Innovations Co., Ltd Moderators: Eric Eeckhout, Tanyarat	
	Cheewatanakornkul, Narathip Chunhamaneewat, Korakoth Towashiraporn, Purich Surunchupakorn, Pariya Panchavinnin Live 11: Thammasat University Hospital			lay Stoyanov, Anuruck t, Wiwat Kanjanarutjawiwat, ijirawat <b>Welcome and session</b>	Aramsareewong <b>Judges</b> : Fuminot Kuramitsu, Chur Warong Lapanur	ou Yoshimachi, Shoichi npol Piamsomboon,	
		nrestricted educational grant	13:35 - 13:55:	objectives (5 min) Percutaneous	Wongvipaporn 13:30 – 13:35:	Welcome and sessior	
	Case: Operators: Imaging interp	<b>Coronary</b> Wasan Udayachalerm, Thunnop Chotivanawan <b>reter</b> : Nuanjand		interventions of coronary bifurcation lesions in 2024: European point of view, Nikolay Stoyanov	13:35 – 13:55:	objectives (5 min) Case 1 : How to treat a left main - left anterio descending stent with	
	Mini-lecture:	Tantichutinant Does stent design matter for the left main intervention?, Korakoth	13:55 – 14:10: 14:10 – 14:30:	(20 min) Bailout of failed provisional stenting, Ronaldo Estacio (15 min) Current trends in PCI		significant protrusion into the aorta using a dual lumen catheter with 2 markers, <i>Ryuic</i>	
	Towashiraporn Live 12: Chulalongkorn Hospital supported by unrestricted educational grant from Boston Scientific (Thailand) Ltd.		14.10 - 14.30.	versus CABG for patients with LM in Singapore, Lim Soo Tiek (20 min)	13:55 – 14:15:	Kato (12 min) Discussion (8 min) Case 2: A case of TAV after PTSMA for sever aortic stenosis	
	Case: Operator:	Structural: TAVI Siriporn Athisakul, Vorarit Lertsuwunseri, Chanapong Kittayarak	14:30 – 14:50:	Current trends in PCI versus CABG for patients with ischemic cardiomyopathy and		complicated by left ventricular outflow tract stenosis due to asymmetric myocard	
	Mini-lecture:	Optimizing TAVI outcome: How to minimize the risk of prosthesis-patient	14:50 – 14:55:	multivessel CAD in Thailand, Thanyatip Boonmongkol (20 min) Q & A (5 min)	14:15 – 14:35:	thickening, Chieko Itamoto (12 min) Discussion (8 min) Case 3: Minimal	
		mismatch in small annuli?, Kid Bhumimuang				contrast PCI for LAD CTO with CKD, Satoru	

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 8 Nov 24

DAY 3: SUNDAY 10 <sup>TH</sup> NOVEMBER 2024						
ТІМЕ	LIVE ARENA		DIDACTIC FORUM		INTERACTIVE CASE CHAMBER	
	()	CRYSTAL HALL B)	(*	CRYSTAL HALL A)	(L	ONDON ROOM)
					14:35 – 14:55:	<i>Tohara</i> (12 min) <b>Discussion</b> (8 min) <b>Case 4: Successful and</b> <b>speedy PCI for acute</b> <b>coronary syndrome</b>
					14:55 – 15:00:	with a large thrombus using a 5Fr GC as a diagnostic catheter, guiding catheter, and aspiration catheter, Fuminobu Yoshimachi (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5 min)
15:00 – 16:00	Symposium: Complex intervention - Learning the Japanese technique Symposium: AMI intervention: practice		MI intervention: Best			
			practice			
	<b>Moderators</b> : Fuminobu Yoshimachi, Tanyarat Aramsareewong <b>Panelists:</b> Wirash Kehasukcharoen, Anek Kanoksilp, Wiwat Kanjanarutjawiwat,		<b>Moderators</b> : Bancha Sookananchai , Chaiyasith Wongvipaporn <b>Panelists</b> : Anuchit Wongphen, Thipakorn Phangmuangdee, Wittawat			
	Thitima Limjaro	en	Wattanasiriporn, Seththawut Kosallavat			
	15:00 – 15:05: 15:05 – 15:20:	Welcome and session objectives (5 min) When & how to use	15:00 - 15:05:	Welcome and session objectives (5 min)		
	15.05 - 15.20.	guiding catheter extensions, Satoru Tohara	15:05 – 15:20:	Spontaneous coronary artery dissection, Vichai Senthong (15 min)		
	15:20 – 15:35:	(15 min) Reverse wire technique: indications & tips, Ryuichi	15:20 – 15:35:	Primary percutaneous coronary intervention in patients presenting with		
	15:35 – 15:55:	Kato (15 min) Double guide technique in CTO, Fuminobu		cardiogenic shock, Anuchit Wongphen (15 min)		
	15:55 – 16:00:	Yoshimachi (20 min) <b>Q &amp; A</b> (5 min)	15:35 – 15:45:	Approach to the "non- culprit" lesion in ACS with multivessel disease, Chaisiri Wanlapakorn (10 min)		
			15:45 – 15:55:	Primary percutaneous coronary intervention in patients presenting with cardiac arrest, Supawat Ratanapo (10 min)		
			15:55 – 16:00:	<b>Q &amp; A</b> (5 min)		
16:00 – 16:30	Closing remark	ks & Award presentation				

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 8 Nov 24

	DAY3: SUNDAY 10 <sup>™</sup> NOVEMBER 2024						
TIME	TRAINING VILLAGE 1 (CHINA ROOM)	TRAINING VILLAGE 2 (JAPAN ROOM)					
09:30-11:30		Nurse & Technician					
	Iopic: OCT and physiology workshopOCT station (60 min)Speaker: Noppadol Chamnarnphol09:30 - 09:45: OCT in bifurcation09:45 - 10:30: OCT 3D-Bifurcation demonstration and hands-onPhysiology station (60 min)Speaker: Worawut Roongsangmanoon10:30 - 10:45: Full physiology (CFR, IMR, FFR, RFR)10:45 - 11:30: Coroventis hands-on (wet lab)	<ul> <li>08:30 - 10:00: Workshop: How to reimburse cardiovascular medical devices <ul> <li>NHSO- E-claim, Kriddhiya Sriprasert, Phanida Klinpipat, Benjawan Tantongyin, Tanyarat Aramsareewong</li> </ul> </li> <li>10:00 - 10:20: Break <ul> <li>10:20 - 11:30: Interesting case presentation and nursing management</li> </ul> </li> <li>Moderator: Tanyarat Aramsareewong, Kanintorn Soonthorndhada</li> <li>Panelists: Benyapa Puthaaroon, Chamnian Pattanajak, Anintita Narapanyakul, Napaporn Detsi <ul> <li>Case 1: Acute stent thrombosis, Benjawan Tantongyin</li> <li>Case 2: Coronary perforation, Tueanchai Popradab</li> <li>Case 3: Cardiac arrest in cath-Lab, Chanya Tawaditap, Siriwan Meemajam</li> <li>Case 4: Coronary dissection, Pimchanok</li> </ul> </li> </ul>					
		<i>Piromkit</i> 11:30 – 12:30: Interesting research and CQI Moderator: Kamol Udol, Wongsakorn Luangphiphat					
		<ul> <li>Panelists: Pattama Peeraphan, Tuanchai Chaichuen, Netnapis Srirattana, Mukda Napol</li> <li>Factors associated with groin hematoma after trans-femoral percutaneous coronary intervention: a study from Thai PCI registry, <i>Chamnian Pattanajak</i></li> <li>Coronary angiography online appointment, <i>Apichart Sopaprom</i></li> <li>Innovative nursing record: Improving outcome for cardiac catheterization patients, <i>Crisaporn</i> <i>Poonsong</i></li> <li>Cost effective of PCI technique (Kissing balloon single inflation device), Boonrod Pradit</li> <li>Perfect arm board Innovation, Daranee Kotchasarn</li> </ul>					

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com