



8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

CONFERENCE PROGRAM

Theme: Harmony for Longevity

		DAY 1: FRIDAY 8 [™] NOVE	EMBER 2024		
TIME		LONDON ROOM		CHINA & JAPAN ROOM	
13:00 - 14:20	Kick off: TAVI		Kick off: Balloon pulmonary angioplasty (BPA)		
	Moderator: And	uruck Jeamanukoolkit	Moderator: Burabha Pussadhamma		
	13:00 – 13:05: 13:05 – 13:25: 13:25 – 13:55:	Welcome and session objectives (5 min) Candidate for TAVI and THV selection for each patient, <i>Kid Bhumimuang</i> (20 min) Step by step TAVI for beginner (Live in the box), Anuruck Jeamanukoolkit (30 min)	13:00 – 13:05: 13:05 – 13:25: 13:25 – 13:35:	Welcome and session objectives (5 min) Pathogenesis, diagnosis, and treatment of CTEPH, Pattarin Pirompanich (20 min) Pulmonary arterial anatomy, Burabha Pussadhamma (10 min)	
	13:55 – 14:15: 14:15 – 14:20:	Complications that may occur during the TAVI procedure and solution techniques, Anuruck Jeamanukoolkit (20 min) Q & A (5 min)	13:35 – 14:00: 14:00 – 14:15: 14:15 – 14:20:	BPA in CTEPH, Burabha Pussadhamma (25 min) Q & A (15 min) Closing (5 min)	
14:20 - 14:35					
14:35 - 16:00		nodality imaging for structural intervention	Kick off: CT gu	ided PCI	
	Kick off: Multimodality imaging for structural intervention Moderator: Narathip Chunhamaneewat		-	lenpetch Muenkaew	
	14:35 - 14:40: 14:40 - 15:05: 15:05 - 15:30: 15:30 - 15:55: 15:55 - 16:00:	Welcome and session objectives (5 min) Imaging role in TAVI, Danon Kaewkes (25 min) Imaging for MV intervention, Narathip Chunhamaneewat (25 min) Imaging for other structural heart intervention (LAAO, PVL closure), Tawai Ngernsritrakul (25 min) Q & A (5 min)	14:35 - 14:40: 14:40 - 14:50: 14:50 - 15:05: 15:05: - 15:20: 15:20 - 15:40: 15:40 - 15:55:	 Welcome and session objectives (5 min) CT guided PCI: an overview, Muenpetch Muenkaew(10 min) CCTA basics: protocols, post-processing, and interpretation, Kan Witoonchart (15 min) CT based coronary physiology, Pannipa Suwannasom (15 min) CT for planning and guiding of complex and CTO PCI, Patrick Siegrist (20 min) Case presentation and discussion, Youssef 	
16:00 – 17:25	(9 min for prese Moderator: Sup	ellow abstract competition entation, 6 min for Q&A) bawat Ratanapo	15:55 – 16:00: Kick off: Usef	Abdelwahed (15 min) Q & A (5 min) ful non-coronary intervention nyarat Aramsareewong Welcome and session objectives (5 min)	
		Siegrist, Kwan Seung Lee, J R Exequiel Pineda, nasom, Ply Chichareon Welcome and session objectives (5 min)	16:05 - 16:30: 16:30 - 16:55:	Catheter-based interventions for SVC syndrome, Thosaphol Limpijankit (25 min) Recanalization for AV access failure, Chaiyasit	
	16:05 – 16:20:	Abstract 1: Correlation of high-sensitivity- cardiac troponin I vs. high-sensitivity-cardiac troponin T for diagnosis of periprocedural myocardial injury, Premanan Manoret (15 min)	16:55 - 17:20:	Wongvipaporn (25 min) Bronchial artery embolization: Life-saving intervention for pulmorrhage hemorrhage, No Izham Bin Aziz (25 min)	
	16:20 – 16:35:	Abstract 2: Outcomes in non-valvular atrial fibrillation patients using left atrial appendage occluder in King Chulalongkorn Memorial Hospital, Apichai Marsukjai (15 min)	17:20 – 17:25:	Q & A (5 min)	
	16:35 – 16:50:	Abstract 3: The effect of withholding versus continuing SGLT2 inhibitors in patients undergoing coronary angiography, A randomized controlled trial (BELIEVE Trial), <i>Theera Phatikraisri</i> (15 min)			

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

	DAY 1: FRIDAY 8 TH NO	As of 7 Nov 24	
TIME	LONDON ROOM	CHINA & JAPAN ROOM	
	16:50 – 17:05: Abstract 4: A novel femoral artery compression device compared with manual compression for hemostasis after femoral artery access in coronary artery catheterizations, Sathienwit Rowsathien (15 min) 17:05 – 17:20: Abstract 5: Impact of cardiac output improvement on clinical outcomes after transcatheter edge-to-edge repair for severe mitral regurgitation, Kantasit Wisanuvej (15 min) 17:20 – 17:25: Conclusion and announcement of the winner		
17:20 – 18:20	(5 min) Dinner symposium supported by Boston Scientific (Thailand) Ltd. Topic: Thailand's IVUS rising stars Moderator: Pannipa Suwannasom Judges: Lu Tse-Min, Shoichi Kuramitsu, Muenpetch Muenkaew, Nearthin Church Represent Despise Comparement	Dinner symposium supported by Medtronic (Thailand) Ltd. Topic: Navigating the future: Innovations in left main bifurcation with Onyx Frontier Moderator: Pavit Pienvichit Panelists: Anek Kanoksilp, Nattawut Wongpraparut, Bancha	
	Narathip Chunhamaneewat, Pannipa Suwannasom17:20 – 17:23:Welcome and session objectives (3 min)17:23 – 17:32:Case presenter 1, Pirathut Rojanapanthu (9 min)17:32 – 17:41:Case presenter 2, Patchara Kochaiypatana (9 min)17:41 – 17:50:Case presenter 3, Chayakorn Udomchanya (9 min)17:50 – 17:59:Case presenter 4, Piyoros Lertsanguansinchai (9 min)17:59 – 18:08:Case presenter 5, Sivayos Deetes (9 min)18:08 – 18:17:Case presenter 6, Wittawat Wattanasiriporn (9 min)18:17 – 18:20:Q & A (3 min)	 Sookananchai, Worawut Tassanawiwat, Chaiyasith Wongvipaporn 17:20 – 17:25: Greeting & Opening Why new features of Onyx Frontier is good choice for LM bifurcation patient, Pavit Pienvichit (5 min) 17:25 – 17:50: Bifurcation showcase I: Key feature changes: dual flex balloon & delivery system, Wirash Kehasukcharoen (25 min) 17:50 – 18:15: Bifurcation showcase II: Clinical data: EBC main & Rolex & KISS trials, Nattawut Wongpraparut (25 min) 18:15 – 18:20: Discussion with Q & A (5 min) 	
18:30 – 19:30	Nurse and allied club brainstorm		

TIME	LIVE ARENA		DIDACTIC FORUM		INTERACTIVE CASE CHAMBER	
	(CRYSTAL HALL B)		(CRYSTAL HALL A)		(LONDON ROOM)	
08:30 – 10:00	Moderators: N Wiwat Kanjana Panelists: Wo Suwatchai Pon Chotivanawar Phaisitkriengk Live 1: Siriraj unrestricted e	Vasan Udayachalerm,	management: the wall Moderators: W Noppadol Char Panelists: Cha Wichai Jiraroj-U	iyasith Wongvipaporn,	Co., Ltd. (12 min presentati Moderators: Th Siriporn Athisak Judge: Nor Izhar Stoyanov, Vorar	nrestricted nt from Asahi Intecc on, 8 min discussion) amarath Chantadansuwan

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

TIME						
						CTIVE CASE CHAMBER
	(CRYSTAL HA	· · · ·		CRYSTAL HALL A)	(L	ONDON ROOM)
	with angio	ation of lar ultrasound		Integrating imaging for calcium modification, <i>Pisit Hutayanon</i> (15 min) Therapeutic challenges for PCI of calcified	08:55 – 09:15:	showdown, Thanawat Thammachart (12 min) Discussion (8 min) Case 2: Hidden in plain sight, Prichapol
	Live 2: Ramathibodi Hospit unrestricted educational gra Edwards Lifesciences (Thaila Case: Structurals Operators: Pavit Pienv	al supported by nt from and) Ltd. TAVI	30 – 09:50:	nodules, Anek Kanoksilp (20 min) Complication management in calcified coronary lesions, Wirash	09:15 - 09:35:	Thantassanee (12 min) Discussion (8 min) Case 3: A challenging case for correct slow flow to LAD and LCX,
	Chandavin Imaging interpreter: Tawai Mini-lecture: Optimizing How to min	ol 09:5 Ngernsritrakul TAVI outcome: himize the risk e heart block?,	50 – 09:55:	Kehasukcharoen (20 min) Q & A (5 min)	09:35 - 09:55: 09:55 - 10:00:	Pimpan Phetto (12 min) Discussion (8 min) Case 4: Challenging situation of poor device delivery, Dussadee Seanglaw (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5min)
0:00 - 10:20	Coffee break					
	MC: Muenpetch Muenkaew Opening Remark: Anek Kan Tada Chakorn Lecture: Wh		?, Eric Eeckh	<i>out</i> (20 min)		
11:00 - 12:30	 - 12:30 Live transmission session Moderators: Wacin Buddhari, Piyanart Preeyanont Panelists: Nikolay Stoyanov, Sirichai Cheewatanakornkul, Worawut Roongsangmanoon, Vorarit Lertsuwunseri, Danon Kaewkes, Piyoros 		nds in interv	AT x SCAI: Future entional cardiology	unrestricted edu B. Braun (Thailai	·
			elists: Eric E	awat Ratanapo Eeckhout, J R Exequiel t Aramsareewong, Anuruck	Moderators: Jar Noppadol Char Panelists: Thun	on, 8 min discussion) kapun Chaipromprasit, inarnphol nop Chotivanawan, ichuang, Kamonrat
	Lertsanguansinchai	11:0		Welcome and session	Thongplung, Che	0,
		11:0		objectives (5 min) Simulation for the future	Ayudhya, Oraph	an Larpnikornkul
	Live 3: Siriraj Hospital supp unrestricted educational gra Medical Ltd.	orted by	05 – 11:45:		Ayudhya, Oraph 11:00 – 11:05: 11:05 – 11:25:	an Larpnikornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced
	unrestricted educational gra Medical Ltd. Case: Coronary	orted by nt from Abbott /ongpraparut, :havinnin	05 – 11:45: 45 – 12:25	Simulation for the future of interventional cardiology education, J R Exequiel Pineda (35 min) Q&A (5 min) Role of artificial intelligence in interventional cardiology,	11:00 – 11:05:	an Larpnikornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for small calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 mi
	unrestricted educational gra Medical Ltd. Case: Coronary Operator: Nattawut V Pariya Pano Imaging interpreter: Pannip Mini-lecture: Coronary r	orted by nt from Abbott Vongpraparut, shavinnin a Suwannasom nicrovascular n treatment, 12:2	05 – 11:45: 45 – 12:25	Simulation for the future of interventional cardiology education, J R Exequiel Pineda (35 min) Q&A (5 min) Role of artificial intelligence in	11:00 – 11:05:	an Larpnikornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for sma calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 m Discussion (8 min) Case 2: Problem outside the heart, Chaisiri Wanlapakorn (12 min)
	unrestricted educational gra Medical Ltd. Case: Coronary Operator: Nattawut V Pariya Panu Imaging interpreter: Pannip Mini-lecture: Coronary r dysfunctio Worawut	orted by nt from Abbott /ongpraparut, chavinnin a Suwannasom nicrovascular n treatment, manoon al supported by nt from	05 – 11:45: 45 – 12:25	Simulation for the future of interventional cardiology education, J R Exequiel Pineda (35 min) Q&A (5 min) Role of artificial intelligence in interventional cardiology, Kwan Seung Lee (35 min) Q&A (5 min) Wrap-up and take-home	11:00 – 11:05: 11:05 – 11:25:	an Larpnikornkul Welcome and session objectives (5 min) Case 1: Advanced interventions for small calcified vessel disease, Atthaphon Phaisitkriengkrai (12 mi Discussion (8 min) Case 2: Problem outside the heart, Chaisiri Wanlapakorn

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

		DAY 2: SATURDAY 9 [™] NOVEMBER 2024	
TIME	LIVE ARENA (CRYSTAL HALL B)	DIDACTIC FORUM (CRYSTAL HALL A)	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)
	Imaging interpreter: Tawai Ngernsritral Mini-lecture: Optimizing TAVI outco Balloon expandable V self-expandable valve valve TAVI, Sirichai Cheewatanakornkul	1 1e:	12:05 – 12:25: Case 4: A cat has nine lives, Thanawat Suesat (12 min) Discussion (8 min) 12:25 – 12:30: Q & A (5 min)
12:30 – 13:15	Lunch Symposium supported by Thai Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd. Topic: Liberty for your beloved ones Firehawk Liberty in clinical practice as quality strategy & Vitaflow Liberty deli exceptional parient outcomes Moderators: Anek Kanoksilp, Anuruck Jeamanukoolkit Panelists: Wai Kin Chi, Sirichai Cheewatanakornkul, Danon Kaewkes 12:30 – 12:45: Firehawk Liberty in re world & case sharing, Candy Ming-yan Cheul (15 min) 12:45 – 12:50: Discussion (5 min) 12:50 – 13:00: Vitaflow Liberty & new evidence, Anuruck Jeamanukoolkit (10 mi 13:00 – 13:10: Vitaflow Liberty in sex calcific aortic stenosi Kid Bhumimuang (10 mi	management Moderator: Wacin Buddhari Speakers: Krissada Meemook, Vichai Senthong 12:30 – 12:35: Introduction to lipid management in ASCVD, Wacin Buddhari (5 min) 12:35 – 12:45: Optimizing lipid management: the 'earlier, lower, and longer' approach, Vichai Senthong (10 min) 12:45 – 13:05: Is inclisiran the right choice for your patients?, Krissada Meemook (20 min) 13:05 – 13:15: Panel discussion (10 min) 13:15: Closing remarks, Wacin	
13:15 - 14:00	Lunch Symposium supported by APT Medical Topic: Bridging the gap: Sharing exper in complex PCI cases Moderator: Wasan Udayachalerm Panelist: Ronaldo Estacio, Anuchit Wongphen 13:15 – 13:20: Opening (5 min) 13:20 – 13:35: Diverse applications of extension catheters in complex lesion, <i>Bin Zu</i> (15 min) 13:35 – 13:45: Team up CTO toolbox better together, <i>Krissa</i> <i>Meemook</i> (10 min) 13:45 – 13:55: A long way to go with tortuosity: Case sharin <i>Tse-Wei Chen</i> (10 min) 13:55 – 14:00: Q & A and closing (5 min)	Moderator: Wirash Kehasukcharoen 13:15 – 13:35: Does HBR patient should really change your stent choice?, Pannipa Suwannasom (20 min) 13:35 – 13:55: Ten commandments in bifurcation to send back your patients safe home, Purich Surunchupakorn (20 min) a 13:55 – 14:00: Q&A (5 min) 3.	

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

	DAY 2: SATURDAY 9 [™] NOVEMBER 2024						
TIME	LIVE ARENA (CRYSTAL HALL B)	DIDACTIC FORUM (CRYSTAL HALL A)	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)				
4:00 - 15:30	Live transmission session Moderators: Tanyarat Aramsareewong, Anuruck Jeamanukoolkit Panelists: Wattanaphol Phipathananunth, Tasalak Thonghong, Siriporn Athisakul, Kid Bhumimuang, Supawat Ratanapo, Purich Surunchupakorn Live 5: Siriraj Hospital supported by unrestricted educational grant from Edwards Lifesciences (Thailand) Ltd. Case: Structural: TAVI Operator: Nattawut Wongpraparut, Narathip Chunhamaneewat Imaging interpreter: Sirichai Jamnongprasatporn Mini-lecture: Optimizing TAVI outcome TAVI in bicuspid aortic valve, Thinnakrit Sasiprapha Live 6: Ramathibodi Hospital supported by unrestricted educational grant from Abbott Medical Ltd. Case: Structural: TAVI Operators: Mann Chandavimol, Pavit Pienvichit Imaging interpreter: Tawai Ngernsritrakul Mini-lecture: Optimizing TAVI outcome 	Symposium: CTO: Discovering the best strategies Moderators: Wasan Udayachalerm, Anek Kanoksilp Panelists: Lu Tse-Min, Lim Soo Tiek, Patrick Siegrist, Muenpetch Muenkaew 14:00 – 14:05: Welcome and session objectives (5 min) 14:05 – 14:20: How to do CTO PCI effiently, <i>Bin Zhang</i> (20 min) 14:20 – 14:40: Tips & tricks for ipsilateral retrograde approach, <i>Takeshi Niizaki</i> (20 min) 14:40 – 15:00: Investment procedure: what, why, when, how?, <i>Wirash Kehasukcharoen</i> (20 min) 15:00 – 15:20: Current trends and techniques of re-entry, <i>Shoichi Kuramitsu</i> (20 min) 15:20 - 15:25: Q & A (5 min)	International case competition supported by unrestricted educational grant from SMT/Vascular Innovations Co., Ltd (12 min presentation, 8 min discussion) Moderators: Wacin Buddhari, Pisit Hutayanon, Judge: Ronaldo Estacio, Julien Adjedj, Krissada Meemook, Makha Vipanurat, Thanyatip Boonmongkol 14:00 – 14:05: Welcome and session objectives (5 min) 14:05 – 14:25: Case 1: Oops!I did it Again, Seththawut Kosallavat (12 min) Discussion (8 min) 14:25 – 14:45: Case 2: Simultaneous perforation and occlusion, every minutes is life, Taechasen Dangploy (12 min) Discussion (8 min) 14:45 – 15:15: Case 3: How to deal with difficult engagement coronary artery in spontaneous coronary dissection patient, Thitima Limjaroen (12 min) Discussion (8 min) 15:15 – 15:25: Case 4: Post-bypass right coronary artery chronic total occlusion Ying-Chang Tung (12 min) Discussion (8 min) 15:25 – 15:30: Q & A (5 min)				
5:30 – 16:00	Coffee break						
16:00 - 17:30	Nurse and allied healthcare personnel Moderators: Chorchana wichian, Krisada Juenwanpen Panelists: Tuanchai Chaichuen, Kanchana Saeheang, Chamnian Pattanajak, Anintita Narapanyakul 16:00 – 16:20: ECG and hemodynamic in cath lab, Viroon Likhitlertlum (20 min) 16:20 – 16:40: Cardiogenic shock and						

Likhitlertlum (20 min) 16:20 – 16:40: Cardiogenic shock and mechanical support, Krittaporn Pumchand (20 min)

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com







8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand



As of 7 Nov 24

		DA	AY 2: SATURDAY 9 [™] NOVEMBER 2024	
TIME	LIVE ARENA (CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM (CRYSTAL HALL A)	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)
	16:40 – 17:00: 17:00 – 17:30:	Radiation safety, Chorchana Wichian (20 min) Summary and quiz		
17:30 - 17:40	Best attendee	(30 min) (Day 1) awards		

	DAY 2: SATURDAY 9 TH N	OVEMBER 2024
TIME	INTERACTIVE CASE CHAMBER (LONDON ROOM)	TRAINING VILLAGE 1-2 (CHINA & JAPAN ROOM)
17:40 – 18:30	Dinner symposium supported by GE Healthcare Pte Ltd Topic: The sharing of experience with complex high risk intervention procedures& management of patients in Malaysia Moderator: Narathip Chunhamaneewat Speaker: Muhamad Ali Bin SK Abdul Kader	Dinner symposium supported by Nova Health Technologies Co., Ltd. Topic: Beyond the data: A deep dive into the landmark MyVal trial - transforming practices, touching lives Moderator: Pavit Pienvichit Panelists: Nattawut Wongpraparut, Worawut Tassanawiwat, Mann Chandavimol, Sirichai Cheewatanakornkul Speaker: Ignacio J Amat-Santos

	DAY 2: SATURDAY 9 TH NOVEMBER 2024				
TIME	TRAINING VILLAGE 1 (CHINA ROOM)	TRAINING VILLAGE 2 (JAPAN ROOM)			
9:00 – 12:00	Boston Scientific (Thailand) Ltd.	Biosensors Interventional Technologies Pte. Ltd. <u>Topic:</u> FFR/cRR measurement system by pressure microcatheter			
	Speakers: Shoichi Kuramitsu, Anuchit Wongphen	Speakers: Sakolwat Montrivadet			
13:30 – 16:30	B. Braun (Thailand) Ltd. <u>Topic</u> : Simplify lesion preparation ideal for ISR	Biosensors Interventional Technologies Pte. Ltd. <u>Topic:</u> PCI optimization with new generation of IVUS			
	Speaker: Business internal	Speakers: Fabio Wu			

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

		D	AY 3: SUNDAY 1	0 TH NOVEMBER 2024		As of 7 Nov 24
ТІМЕ	(1	LIVE ARENA CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM CRYSTAL HALL A)		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)
10:30 – 12:00	Narathip Chunh Panelists: Chie Ngamjanyaporr Anuchit Wongp Towashiraporn, Ayudhya Live 9: Central	ongsak Kiatchoosakun namaneewat eko Itamoto, Pornchai n, Noppadol Chamnarnphol ,	and physiology routines Moderators: N Pannipa Suwan Panelists: Julie	en Adjedj, Thamarath ran, Ply Chichareon,	unrestricted edu B. Braun (Thailar (12 min presentation Moderators: Suu Tansuphaswadik Panelists : Krissa Suttipongkeat, K	on, 8 min discussion) daratana kul, Bancha Sookananchai ada Meemook, Sarunyoo avint ermroj, Sakolwat
	Case: Operator: Imaging interp Mini-lecture: Live 10: Centra Thailand suppo educational gra Interventional 7 Case: Operator:	Thailand) Co., Ltd. Coronary Anek Kanoksilp reter: Supachai Rojkajornnaphalai A state of art in complex PCI with ultrathin struts DES: Thanawat Suesat Chest Institute of orted by unrestricted ont from Biosensors rechnologies Pte. Ltd. Coronary Anuruck Jeamanukoolkit reter: Atthaphon Phaisitkriengkrai Update on the use of Limus family drug-coated balloon, Purich Surunchupakorn	10:35 - 11:00: 11:00 - 11:20: 11:20 - 11:35 11:35 - 11:50: 11:50 - 11:55:	Vulnerable plaque debate: How to deal with the lesion Med pro, Ply Chichareon (10 min) PCI pro, Thinnakrit Sasiprapha (10 min) Vote & discussion (5 min) Intracoronary imaging in uncommon cases (plaque erosion, SCAD, INOCA, MINOCA), Pannipa Suwannasom (20 min) Coronary physiology in daily practice: the update application, Pannipa Suwannasom (15 min) Angiography FFR: the benefit and pitfall compared with invasive FFR, Julien Adjedj (15 min) Q & A (5 min)	10:30 - 10:35: 10:35 - 10:55: 10:55 - 11:15: 11:15 - 11:35: 11:35 - 11:55: 11:55 - 12:00:	Welcome and session objectives (5 min) Case 1: O - I - D triple kissing, Archan Jaspattanananon (12 min) Discussion (8 min) Case 2: Make it (not to) simple, Chayakorn Udomchanya (12 min) Discussion (8 min) Case 3: Even homer nods, Tanit Layangkool (12 min) Discussion (8 min) Case 4: To faced with 3 evils at the same times, Wongwaris Aphijirawat (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5 min)
12:00 – 12:45	Philips (Thailan Topic: The imp contrast PCI to based approad Moderator: Nat	ortance of ultra-low ools and techniques: Case- thes in complex lesions ttawut Wongpraparut adol Chamnarnphol	Daiichi Sankyo Topic: Bemper strategy to tak Moderator: Wa	doic acid: the NEXt add-on e back LDL-C control acin Buddhari ek Connolly, Narathip		

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.





8 - 10 November 2024 I The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

6	2)
CIAT 1	12/2
ALC: NO.	
	CLAT 1

		_	AV 3. SUNDAV 1						
	DAY 3: SUNDAY 10 [™] NOVEMBER 2024								
TIME		LIVE ARENA CRYSTAL HALL B)		DIDACTIC FORUM CRYSTAL HALL A)		CTIVE CASE CHAMBER ONDON ROOM)			
	12:25 – 12:40: Case presentation2:		(ONTOTAL MALE A)		(5				
	12.20 12.40.	Nattawut Wongpraparut							
		(10 min)							
		Discussion (5 min)							
	12:40 – 12:45	Q & A and Closing (5 min)							
2:45 – 13:30	Lunch Symposium supported by Amgen (Thailand) Ltd.		Lunch Symposium supported by Siemens Healthineers						
	Topic: PCSK9 mAb FOR ACS: The era of EARLY implementation Moderator: Wacin Buddhari		<u>Topic</u> : Future of cardiac care: Next-gen interventional lab and photon counting cardiac CT Speakers: <i>Erwin Mulia</i> (30 min), <i>Tanat</i>						
	12:45 – 13:00	What is the benefit of	Speakers: Erv Simoon (15 mir						
		starting earlier?, Nattawut Wongpraparut (15 min)	Sinteen (19 mil	''					
	13:00 – 13:15:	What about lonf term							
		prevention?, Prin							
		Vathesatogkit (15 min)							
	13:15 – 13:30:	Putting learnings into							
		practice, All (15 min)							
:30 – 15:00	Live transmission session		Symposium: P	ifurcation left main	Expert case sha	ring: Bridging			
100 10.00			Symposium: Bifurcation, left main, and multivessel disease: Sharing practices across different countries		Expert case sharing: Bridging knowledge and practice supported by unrestricted educational grant from				
	Moderators: Nattawut Wongpraparut, Mann Chandavimol								
			Moderators: Anek Kanoksilp, Piyanart		SMT/Vascular Innovations Co., Ltd				
	Panelists: Pavit Pienvichit, Sirichai Cheewatanakornkul, Narathip		Preeyanont		Moderators: Fri	c Eeckhout, Tanyarat			
	Chunhamaneewat, Korakoth		Panelists: Nikolay Stoyanov, Anuruck		Aramsareewong	-			
	Towashiraporn, Purich Surunchupakorn,		Jeamanukoolkit, Wiwat Kanjanarutjawiwat,		J	bu Yoshimachi, Shoichi			
	Pariya Panchavinnin		Wongwaris Aphijirawat		Kuramitsu, Chur	npol Piamsomboon,			
	Live 11: Tham	Live 11: Thammasat University Hospital		13:30 – 13:35: Welcome and session		n, Chaiyasith			
		supported by unrestricted educational grant		objectives (5 min)	Wongvipaporn				
	from Medtronic		13:35 – 13:55:	Percutaneous	13:30 – 13:35:	Welcome and session			
				interventions of coronary		objectives (5 min)			
	Case: Operators:	Coronary Wasan Udayachalerm,		bifurcation lesions in	13:35 – 13:55:	Case 1 : How to treat			
	operators.	Thunnop Chotivanawan		2024: European point of		left main - left anterio			
	Imaging intern	reter: Nuanjand		view, Nikolay Stoyanov		descending stent wit			
	0.0	Tantichutinant		(20 min)		significant protrusion			
	Mini-lecture:	Does stent design matter	13:55 – 14:10:	Bailout of failed		into the aorta using a			
		for the left main		provisional stenting, Ronaldo Estacio (15 min)		dual lumen catheter with 2 markers, Ryuic			
		intervention?, Korakoth	14:10 - 14:30:	Current trends in PCI		Kato (12 min)			
		Towashiraporn	.4.10 - 14.30.	versus CABG for		Discussion (8 min)			
	Live 12: Chulalongkorn Hospital			patients with LM in	13:55 – 14:15:	Case 2: A case of TAV			
	supported by unrestricted educational grant			Singapore, Lim Soo Tiek		after PTSMA for sever			
	from Boston Scientific (Thailand) Ltd.			(20 min)		aortic stenosis			
	Case:	Structural: TAVI	14:30 - 14:50:	Current trends in PCI		complicated by left			
	Operator:	Siriporn Athisakul, Vorarit		versus CABG for patients		ventricular outflow			
		Lertsuwunseri, Chanapong		with ischemic		tract stenosis due to			
		Kittayarak		cardiomyopathy and		asymmetric myocard			
	Mini-lecture:	Optimizing TAVI		multivessel CAD in		thickening, Chieko			
		outcome: How to		Thailand, Thanyatip		Itamoto (12 min)			
		minimize the risk of	14:50 – 14:55:	Boonmongkol (20 min) Q & A (5 min)	14:15 – 14:35:	Discussion (8 min) Case 3: Minimal			
		prosthesis-patient	14.00 - 14.00.		14.10 - 14.00.	contrast PCI for LAD			
		mismatch in small				CTO with CKD, Satoru			
		annuli?, Kid Bhumimuang				, catore			

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

	DAY 3: SUNDAY 10 TH NOVEMBER 2024						
TIME	TIME LIVE ARENA		DIDACTIC FORUM		INTERACTIVE CASE CHAMBER		
	()	CRYSTAL HALL B)	(*	CRYSTAL HALL A)	(L	ONDON ROOM)	
					14:35 – 14:55:	Tohara (12 min) Discussion (8 min) Case 4: Successful and speedy PCI for acute coronary syndrome	
					14:55 – 15:00:	with a large thrombus using a 5Fr GC as a diagnostic catheter, guiding catheter, and aspiration catheter, Fuminobu Yoshimachi (12 min) Discussion (8 min) Q & A (5 min)	
15:00 – 16:00	Symposium: Complex intervention - Learning the Japanese technique		Symposium: A practice	MI intervention: Best			
Moderators: F Tanyarat Arams Panelists: Wira		uminobu Yoshimachi, areewong Ish Kehasukcharoen, Anek at Kanjanarutjawiwat,	Moderators: Bancha Sookananchai , Chaiyasith Wongvipaporn Panelists: Anuchit Wongphen, Thipakorn Phangmuangdee, Wittawat Wattanasiriporn, Seththawut Kosallavat				
	15:00 – 15:05: 15:05 – 15:20:	Welcome and session objectives (5 min) When & how to use	15:00 – 15:05: 15:05 – 15:20:	Welcome and session objectives (5 min) Spontaneous coronary			
		guiding catheter extensions, Satoru Tohara (15 min)	15:20 – 15:35:	artery dissection, Vichai Senthong (15 min) Primary percutaneous			
	15:20 – 15:35:	Reverse wire technique: indications & tips, Ryuichi Kato (15 min)		coronary intervention in patients presenting with cardiogenic shock,			
	15:35 – 15:55:	Double guide technique in CTO, Fuminobu Yoshimachi (20 min)	15:35 - 15:45:	Anuchit Wongphen (15 min) Approach to the "non-			
	15:55 – 16:00:	Q & A (5 min)		culprit" lesion in ACS with multivessel disease, Chaisiri Wanlapakorn (10 min)			
			15:45 – 15:55:	Primary percutaneous coronary intervention in patients presenting with cardiac arrest, Supawat Ratanapo (10 min)			
			15:55 – 16:00:	Q & A (5 min)			
16:00 – 16:30	Closing remarl	<s &="" award="" presentation<="" td=""><td></td><td></td><td></td><td></td></s>					

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Sub-district, Khlong Toei District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com|Website: www.ciatannualconference.com





8 - 10 November 2024 | The Athenee Hotel Bangkok, Thailand

As of 7 Nov 24

DAY3: SUNDAY 10 TH NOVEMBER 2024						
TIME	TRAINING VILLAGE 1 (CHINA ROOM)	TRAINING VILLAGE 2 (JAPAN ROOM)				
09:30-11:30		Nurse & Technician				
	Specie: CCT and physiology workshopOCT station (60 min)Speaker: Noppadol Chamnarnphol09:30 - 09:45: CCT in bifurcation demonstration and hands-on09:45 - 10:30: CT 3D-Bifurcation demonstration and hands-on10:30 - 10:45: Full physiology (CFR, IMR, FFR, RFR)10:45 - 11:30: Coroventis hands-on (wet lab)	 08:30 - 10:00: Workshop: How to reimburse cardiovascular medical devices NHSO- E-claim, Kriddhiya Sriprasert, Phanida Klinpipat, Benjawan Tantongyin, Tanyarat Aramsareewong 10:00 - 10:20: Break 10:20 - 11:30: Interesting case presentation and nursing management Moderator: Tanyarat Aramsareewong, Kanintorn Soonthorndhada Panelists: Benyapa Puthaaroon, Chamnian Pattanajak, Anintita Narapanyakul, Napaporn Detsi Case 1: Acute stent thrombosis, Benjawan Tantongyin Case 2: Coronary perforation, Tueanchai Popradab Case 3: Cardiac arrest in cath-Lab, Chanya Tawaditap, Siriwan Meemajam Case 4: Coronary dissection, Pimchanok Piromkit 11:30 - 12:30: Interesting research and CQI Moderator: Kamol Udol, Wongsakorn Luangphiphat Panelists: Pattama Peeraphan, Tuanchai Chaichuen, Netnapis Srirattana, Mukda Napol Factors associated with groin hematoma after trans-femoral percutaneous coronary intervention: a study from Thai PCI registry, Chamian Pattanajak Coronary angiography online appointment, Apichart Sopaprom Innovative nursing record: Improving outcome for cardiac catheterization patients, Crisaport Poonsong Cost effective of PCI technique (Kissing balloon single inflation device), Boonrod Pradi 				

N.C.C. Management and Development Co., Ltd.

60 Queen Sirikit National Convention Center, Ratchadaphisek Road, Khlong Toel Sub-district, Khlong Toel District, Bangkok 10110, Thailand Email: ciatsecretariat@gmail.com| Website: www.ciatannualconference.com